Primjena

Usis vibracijskih brusilica kod brušenja kita

Usis vibracijskih brusilica kod brušenja kita

Proizvodimo visokotlačne filtarske jedinice za izvlačenje vibracijskih brusilica prilikom brušenja kita. Usisavanje vibracijskih brusilica sastoji se u spajanju visokotlačnog usisnog crijeva izravno na mlaznicu vibracijske brusilice. Brtvilo se usisava kroz brusni papir koji je već opremljen usisnim otvorima proizvođača. Kada koristite visokotlačni usis brtvila izravno iz brusilice, izbrušena prašina ne širi se u područje kabine za mljevenje, već se usisava izravno u visokotlačnu jedinicu filtra.

Proizvodimo oba mala sustava za izvlačenje jedne vibracijske brusilice za brtvljenje i središnje visokotlačne sustave, koji se koriste za centralno izvlačenje cijelih kabina za mljevenje, gdje se istodobno usisava do 10 brusilica za brtvljenje. Ekstrakcija pod visokim tlakom također se koristi u autolakirama za vađenje brušenja boje tijekom popravaka karoserije. Sustav za vađenje brtvila opremljen je turbinom za ekstrakciju s visokim vakuumom, kojom se upravlja pretvaračem frekvencije, ovisno o broju korištenih brusilica.
Usis vibracijskih brusilica kod brušenja kita

Visoka vakuumska ekstrakcija brusilica


Proizvodimo G&G vakuumske JET jedinice filtra. Oni su visokovakuumski filtrirani uređaji dizajnirani za središnje usisne sustave za brušenje kita. Jedinice visokog vakuuma dizajnirane su za usisni kapacitet od 200 m3/h do 8000 m3/h pri ukupnom vakuumu do -70 kPa. Filteri su dizajnirani za prašinu bez rizika od eksplozije, a kada su opremljeni zaštitnom membranom, jedinice su dizajnirane za prašinu s rizikom od eksplozije prema ATEX-u. Proizvodimo Micro JET jedinice filtra opremljene visokotlačnim vakuumom za najmanje sisteme za vađenje brtvila. Jedinice filtra opremljene su automatskom regeneracijom filtarskog medija pomoću protustrujnog komprimiranog zraka. Odvojena prašina za kitove nakuplja se u spremniku za prikupljanje zapremine 20 do 200 litara prema zahtjevima klijenta ili prema broju usisnih brusilica.

Usis vibracijskih brusilica kod brušenja kita

Profesionalno vađenje tijekom popravaka boje


Vađenje popravaka obojenih dijelova odvija se u zatvorenim kabinama s centralnom raspodjelom ispušne cijevi. Koristimo visokotlačne cijevi od nehrđajućeg čelika povezane spojnicama. Na pojedinačnim krajevima usisne cijevi ugrađen je zaporni ventil s pneumatskim otvaranjem. Prigušivač se kontrolira uzimanjem komprimiranog zraka iz vibracijske brusilice. Čim radnik samelje, zatvarač se automatski otvara i brusilica je tako spojena na usis. Spajanjem brusilice na usis, sustav filtracije automatski povećava svoju snagu usisavanja. Ako radnik prestane koristiti brusilicu, prekinut će se usisavanje komprimiranog zraka brusilice, zatvoriti će se poklopac za zatvaranje i jedinica filtra će automatski smanjiti snagu usisavanja. Dizajniramo i isporučujemo profesionalne sustave za lakirnice i radionice za brušenje kitova za kontinuirane linije u automobilskoj industriji, proizvodnji ili popravcima vagona i autobusa.

Kontaktirajte nas

Radimo zajedno


Ako se bavite nabavom ili rekonstrukcijom sustava za vađenje u brusilici ili lakirnici, nudimo vam suradnju u dizajniranju i obradi projektne dokumentacije, izradi cjelovitog sustava za vađenje i provedbi cjelokupne tehnologije ekstrakcije. Bit će nam drago ako nas kontaktirate.