Ciklonski separatori CYGG

Proizvodimo seriju ciklonskih separatora, koja se sastoji od 22 tipa ciklona, koji se raspoređuju prema konvencionalnoj dimenziji serija cjevovoda. Pokrivamo raspon snage od 500 m3 / h do 30 000 m3 / h

Ciklonski separatori
01

Upotreba ciklonskih separatora


Ciklonski separatori koriste se kao grubi preddruživači prašine s postavljanjem ispred završnog filtra oprema. Njihova funkcija osigurava odvajanje krupnije frakcije prije ulaska u uređaj za filtriranje. Zatim ulazi u filter samo fini zaostali let. Upotreba ciklonskog separatora u kombinaciji s uređajem za filtriranje donosi više operativna pouzdanost sustava, smanjenje opterećenja filtra i produljenje vijeka trajanja filtarskog medija. Ciklonski separatori mogu se koristiti zasebno bez završnog filtra, uglavnom u aplikacijama za mokro odvajanje piljevina i iverica. Ovdje cikloni postižu visoku učinkovitost razdvajanja i nije potrebno koristiti završnu fazu filtracije.
Ciklonski separatori
02

Pribor ciklonskih separatora


Ciklonski separatori naše proizvodnje već su opremljeni u osnovnoj verziji s nastavkom za ekspanzijsku posudu na izlazu za prašinu. Najčešći dodatak je uporaba rotacijskog dovodnika na prašini, koji odvaja radni nadtlak ili podtlak unutar separatora od okolnog okoliša i istovremeno osigurava uklanjanje prašine. Ciklonski separator mora biti postavljen na čeličnu konstrukciju. Tijelo ciklone može biti termički izolirano, u slučaju primjene vrućih dimnih plinova.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog