Filtrirajte okvire medija

Izrađujemo ravne okvire filtarskih medija koji se koriste za pričvršćivanje na isključivanje džepa filtra. Okviri filtra dizajnirani su za vodoravnu i okomitu ugradnju u jedinicu filtra. Okvir filtra opremljen je venturijevom mlaznicom, što povećava učinkovitost sustava regeneracije.

Filtrirajte okvire medija
01

Ravni okviri filtarskog medija


Konstrukcija okvira filtra otporna je na učinak gubitka tlaka medija filtra do - 5000 Pa. Okviri filtra dizajnirani su za vodoravnu i okomitu ugradnju u jedinicu filtra. Okvir filtra opremljen je venturijevom mlaznicom, što povećava učinkovitost sustava regeneracije. Glavna prednost ravnih okvira filtra u odnosu na kružne košare je učinkovita upotreba unutarnjeg prostora jedinice filtra. S istim unutarnjim prostorom jedinice filtra, ravni okviri filtra mogu se koristiti za dobivanje više od dva puta površine filtra, za razliku od upotrebe kružnih košara. Standardni dizajn okvira filtra je materijal 11375 s pocinčanom površinskom obradom.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Prašina kamenoloma

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET…

Filter dimnih plinova za energiju

Filter dimnih plinova za energiju – osnovni opis G&G Ceramic JET filter je uređaj za filtriranje dizajniran za pražnjenje dimnih…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog