Filtrirajte okvire medija

Izrađujemo ravne okvire filtarskih medija koji se koriste za pričvršćivanje na isključivanje džepa filtra. Okviri filtra dizajnirani su za vodoravnu i okomitu ugradnju u jedinicu filtra. Okvir filtra opremljen je venturijevom mlaznicom, što povećava učinkovitost sustava regeneracije.

Filtrirajte okvire medija
01

Ravni okviri filtarskog medija


Konstrukcija okvira filtra otporna je na učinak gubitka tlaka medija filtra do - 5000 Pa. Okviri filtra dizajnirani su za vodoravnu i okomitu ugradnju u jedinicu filtra. Okvir filtra opremljen je venturijevom mlaznicom, što povećava učinkovitost sustava regeneracije. Glavna prednost ravnih okvira filtra u odnosu na kružne košare je učinkovita upotreba unutarnjeg prostora jedinice filtra. S istim unutarnjim prostorom jedinice filtra, ravni okviri filtra mogu se koristiti za dobivanje više od dva puta površine filtra, za razliku od upotrebe kružnih košara. Standardni dizajn okvira filtra je materijal 11375 s pocinčanom površinskom obradom.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog