Mali kompaktni filtri

Proizvodimo kompaktne filtarske jedinice koje se koriste za usisavanje lokalnih izvora prašine, kao što su brusilice, strojevi za zavarivanje, roboti za zavarivanje i ostali lokalni izvori prašine.

male kompaktne filtre
01

G&G Micro JET


Filtarske jedinice G&G Micro JET koje proizvodimo služe za čišćenje samostalnih mjesta rada, koje je inače komplicirano ili financijski zahtjevno priključiti na sustav centralnog otprašivanja. Filtarske jedinice tipa Micro JET proizvodimo u dvije varijante prema učinku - za 1200 m3/h i za 2500 m3/h odsisanog zraka.

Ovo je financijski povoljan, ali jednakovrijedan ekvivalent centralnog usisavanja.
male kompaktne filtre
02

G&G Wood BAG


Filtarske jedinice G&G Wood BAG namijenjene su za manje i srednje stolarske i drvne pogone. Filtarske jedinice su izvedene kao mobilni usisivači prašine u masivnoj industrijskoj izvedbi. Usisni transportni ventilator je napravljen od čelika, dugotrajno je otporan na djelovanje abrazije usisavanog materijala. Filtarski dio je riješen pristupom u gornji dio filtarske vreće, što osigurava idealne uvjete za separaciju odvojene prašine. Strujanjem zraka odozgo prema dolje čestice prašine i piljevina nose se prema dolje u vreću za skupljanje.

Filtarske jedinice G&G Wood BAG vrlo su učinkovite u stolarskim radionicama kod jednonamjenskih strojeva za obradu drveta. Zahvaljujući ulazu u gornjem dijelu filtarskog crijeva, filtri G&G Wood BAG imaju niski gubitak tlaka i kontinuiranu snagu usisavanja.

Filtere proizvodimo u varijantama s usisnim kapacitetom 1800 m3/h. 3000 m3/h, 5000 m3/h i 7000 m3/h.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Prašina kamenoloma

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET…

Filter dimnih plinova za energiju

Filter dimnih plinova za energiju – osnovni opis G&G Ceramic JET filter je uređaj za filtriranje dizajniran za pražnjenje dimnih…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog