Rekuperatori dimnih plinova

Proizvodimo industrijske rekuperatori dimnih plinova u dizajnu dimnih plinova - zraka. Rekuperacija dimnih plinova koristi se u aplikacijama ekstrakcije vrućim plinovima.

Rekuperatori dimnih plinova
01

Rekuperatori dimnih plinova


Proizvodimo industrijske rekuperatore dimnih plinova u dizajnu dimnih plinova - zraka. Rekuperacija dimnih plinova koristi se u aplikacijama za ekstrakciju vrućih plinova, gdje rekuperator dimnih plinova služi prvenstveno za smanjenje temperature ekstrahiranog plina i osiguravanje mogućnosti filtracije pomoću uređaja za filtriranje tekstila. Toplina uzeta iz dimnih plinova tada se može koristiti uglavnom za klimatizacijsko grijanje proizvodnih ili skladišnih prostora.
Rekuperatori dimnih plinova
02

Upotreba rekuperacije dimnih plinova


Preporučujemo upotrebu rekuperacije dimnih plinova za sve izvore topline čiji dimni plinovi imaju temperaturu višu od približno 200 °C. Rekuperacijom je moguće ukloniti višak energije ispušnih plinova do izlazne temperature od približno + 120 °C, tako da se ohlađeni dimni plinovi ne kondenziraju. Dobivena toplinska energija može se koristiti kao predgrijavanje zraka za izgaranje ili za klimatizacijsko grijanje zgrade.
Najčešći izvori povrata topline su:
- Primjena ekstrakcije peći za topljenje plina
- Primjene vađenja rotacijskih peći
- Rekuperacija dimnih plinova staklenih peći
- Rekuperacija dimnih plinova u VOC komorama za sagorijevanje
- Rekuperacija dimnih plinova za bojanje linija

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog