Separatori maglica

Mehanički separatori za odvajanje emulzijskih aerosola i elektrostatički separatori za odvajanje uljnih aerosola. Separatori se isporučuju u izvedbi Plug & Go, tako da korisnik samo priključi usisne cijevi i električnu energiju.

01

Mehanički separatori maglica


Uređaji su dizajnirani za odvajanje emulzijskih maglica nastalih tijekom obrade. Načelo odvajanja kapljica ulja iz zraka je mehaničko. Uređaj ne treba filtre za jednokratnu upotrebu.
Aerosoli se odvajaju pomoću platna od nehrđajućeg čelika i odvajajuće lamele. Uređaj se isporučuje u obliku kompaktne jedinice s ventilatorom za trenutno povezivanje. Filtere isporučujemo s integriranom električnom razvodnom pločom za mogućnost upravljanja brzinom ventilatora. Uređaj snabdijevamo s lijeve i s desne strane.
Dno je izvedeno kao vodonepropusna uljna korita s mlaznicom za spajanje odvojenog odvodnog crijeva za emulziju. Svi ulošci za filtriranje mogu se očistiti i nije potrebno koristiti nikakve uloške za jednokratnu upotrebu.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog