Silosi i spremnici

Izrađujemo cilindrične silose i spremnike za piljevinu. Naši silosi opremljeni su sustavom automatskog pužnog pražnjenja materijala. U ponudi imamo silose veličine od 11 m3 do 133 m3

silos
01

Segmentirani, cilindrični silos G&G


Silos G&G koristi se za skladištenje sitnog drvnog materijala poput piljevine, strugotine i drvenih sjeckalica proizvedenih u postrojenjima za preradu drva. Najčešća primjena silosa je osigurati operativnu opskrbu gorivom za kotlovnicu, osigurati operativnu opskrbu materijalom za liniju briketiranja ili kao skladište materijala za odvoz otpada. Silosi G&G opremljeni su sustavom za pražnjenje vijaka u donjem stožastom dijelu spremnika, zatvorenim okretnim dotokom na izlazu materijala. Pneumatsko prenošenje materijala najčešće se koristi za punjenje silosa pomoću filtarskog uređaja koji se nalazi na stropu silosa ili pomoću ciklonskog separatora koji se nalazi na stropu silosa. Silosi G&G opremljeni su reljefnim membranama za mogućnost skladištenja eksplozivne prašine, pristupnih ljestvi i suvih cijevi. Svi silosi proizvedeni od nas, uključujući DWG crteže i tehničke listove, dostupni su u našem katalogu.
silos
02

Položaj silosa


Silosi proizvedeni u nas standardno su opremljeni čeličnom konstrukcijom za visinu odlagališta + 2000 mm iznad razine tla. Prema potrebama klijenta, isporučujemo silose u izvedbi s osnovnom čeličnom konstrukcijom s podvožnom visinom za kamion ili postavljanjem na betonsku podlogu s naknadnim putom materijala do kotlovnice, postrojenja za briketiranje ili daljnju obradu. Filtracijska jedinica ili separator ciklona postavlja se na vlastitu čeličnu konstrukciju na stropu cilindričnog silosa. Proizvodimo segmentne silose tako da se sva priprema materijala, uključujući površinsku obradu, vrši u našem proizvodnom pogonu. Tada klijent sastavlja samostalne segmente, za koje, ovisno o veličini silosa, treba oko 1 do 2 dana rada.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog