Usisni stolovi

Proizvodimo usisni stolovi za profesionalne brušenje i radnih mjesta zavarivanja. Vađenje osigurava visoku zaštitu radnika tijekom njihovih radnih aktivnosti.

Brusni stolovi
01

Brusni stolovi s usisavanjem


Izrađujemo usisne brusne stolove, veličine radne površine 1250 mm, 1500 mm, 1750 mm i 2000 mm. Radna površina je opremljena donjim ispuhom kroz rupe na radnoj plohi. Za najučinkovitije izvlačenje i zaštitu zdravlja radnika, stol je također opremljen stražnjim usisnim zidom koji usisava sitne čestice prašine iz zone disanja radnika. Usredotočeni smo na visokokvalitetnu radioničku obradu stola, zajedno s visokom razinom zaštite radnika od štetnih utjecaja prašine i, na kraju, ali ne najmanje važno, na bezvremenskom dizajnu proizvoda. Stolovi za izvlačenje koje smo proizveli mogu se isporučiti zajedno s lokalnom G&G Micro JET jedinicom filtra ili u varijanti za povezivanje sa središnjim usisavačem prašine.
Zavarivanje stolovi
02

Zavarivanje stolovi sa usisavanjem


Proizvodimo stolove za ispušno zavarivanje, veličine radne površine 1250 mm, 1500 mm, 1750 mm i 2000 mm. Radna površina izrađena je od perforirane metalne ploče koja osigurava izvlačenje dna radne površine. Za najučinkovitije prikupljanje isparenja za zavarivanje, stol je opremljen stražnjim kutnim poklopcem, koji osigurava učinkovito hvatanje narastajućih para zavarivanja. Stol za zavarivanje opremljen je vlastitom, integriranom rasvjetom zbog porasta u visinu stražnjeg poklopca, koji svojom veličinom zaklanja prirodnu rasvjetu. Stol za zavarivanje isporučujemo u varijanti s lokalnim G&G Micro JET filtrom ili u varijanti s mogućnošću spajanja na središnji ispuh.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog