Zavarene cijevi

Za vas smo pripremili internetsku bazu podataka STEP modela zavarenih zračnih kanala.

Zavarene cijevi
01

Katalog i cjenik cijevi


Pripremili smo za vas mrežnu bazu podataka STEP modela zavarenih cijevi za zrak. Pristup našoj bazi podataka je preko cjenika dijelova cijevi, koji se prikaže klikom na gumb "Idite u katalog".

Sada je na raspolaganju više od 6500 STEP dokumenata za preuzimanje. Nije potrebna registracija, sve se rješava intuitivno. Za kretanje cjenikom kliknite na slike, a za povratak u izbornik koristite ikonu kućice u zaglavlju dokumenta. Bit će nam drago ukoliko vam naša baza podataka olakša posao s vremenski zahtjevnim modeliranjem cjevovoda.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Zrak se zatim dovodi do ciklonskih separatora, gdje se odvajaju grube čestice lagane frakcije. Ovako zarobljene grube čestice izvode se…

Toplinska izolacija cijevi

Istodobno, toplinska izolacija cjevovoda sprječava hlađenje plina unutar trasa cjevovoda i doprinosi smanjenju ili uklanjanju mogućnosti kondenzacije para s unutarnje…

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog