Ciklonski separator za usisavanje osipne pile

Partner: Ciklonski separator za usisavanje osipne pile

Naša referenca za ispuhivanje  tankorezne pile s transportnim ventilatorom i ciklonskim separatorom s ispuštanjem piljevine u spremnik velikog kapaciteta. Sustav osigurava ispuhivanje vlažne piljevine iz sirovog drva.

Naša isporuka uključuje proizvodnju i ugradnju transportnog ventilatora, ciklonski separatori, rotacijske hranilice i podvozja čelične konstrukcije za postavljanje spremnika. Cijeli sklop koristi se za jednonamjensko ispuhivanje tankorezne (tračne) pile velike snage. Odabrali smo ciklonski separator u usporedbi s uređajem za filtriranje zbog ispuhivanja (ekstrakcije) vlažne piljevine, što bi moglo uzrokovati komplikacije na uređaju za filtriranje, kao što je smrzavanje filtarskog medija tijekom zime. Ciklonski separator ima stalne radne uvjete ljeti i zimi. Ugradnju filtracijske jedinice osiguralo je naše odjeljenje za realizaciju G&G filtration CZ, s.r.o.

Opcije ciklonskih separatora

Ciklonski separator je uglavnom zbog svoje niže učinkovitosti separacije frakcije sitnije prašine klasificirani kao pred-separator  postavljen i ispred filtarskog uređaja, koji ovime uklanja veće čestice prašine.  U aplikacijama za uklanjanje prašine sa strojeva za obradu drva, uglavnom vlažne piljevine, cikloni se koriste kao jedinstveni separator bez naknadnog filtriranja.

Ciklonski separatori također se koriste u zatvorenim krugovima pneumatskog transporta ili na rutama dimnih plinova za predseparaciju iskre prije nego što dimni plin ulazi u uređaj za filtriranje. Cikloni se mogu postavljati paralelno jedan pored drugog, i time se povećava kapacitet ili serijski uzastopno, povećavajući na taj način separaciju. Ciklonski separatori mogu se koristiti zasebno bez upotrebe filtracijske jedinice. Prilikom ugradnje ciklona potrebno je uzeti u obzir gubitak tlaka ciklona na razini od 800 do 1200 Pa. Ovisno o količini i temperaturi ispuhivanog zraka.

Rabljeni ciklonski separator možete naći u našem katalogu ovdje.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.