Ekstrakcija zavarivača

Partner: Ekstrakcija zavarivača

Referentna realizacija iscrpljivanja tehnologije zavarivanja primjenom opreme za filtriranje G&G Jet BAG naše proizvodnje.

Kod primjene ispušnih postrojenja jamčimo dug vijek trajanja filtrirajućeg medija od najmanje 3 do 5 godina rada filtrirne opreme. Filter je opremljen inteligentnom regenerativnom upravljačkom jedinicom koja štedi troškove komprimiranog zraka.

Nekoliko vrsta opreme za filtriranje može se koristiti za iscrpljivanje postrojenja za zavarivanje. Cartridge filteri, tekstilni filtri i lameli filtri.

Uvijek nam je veliko zadovoljstvo što klijent odabire tehnologiju kako u pogledu troškova stjecanja, tako i uglavnom u vidu operativnih troškova. Naši tekstilni filtri imaju dug radni vijek filtarskog medija za zavarivanje. U usporedbi s filter spremnicima, vijek trajanja je oko 5 do 10 puta duži. U usporedbi s lamelarnim filtrima, naši tekstilni filtri imaju niži pad radnog tlaka, što pozitivno utječe na ukupnu potrošnju energije za ventilator koji se koristi.

Naša G&G Jet BAG oprema za filtriranje za primjenu ispušnih postrojenja. Filtarska jedinica opremljena je ravnim tekstilnim cijevima i automatski se regenerira komprimiranim zrakom. Dizajn filtra dizajniran je tako da ispušni zrak prolazi kroz filtrijsku kutiju prema dolje. Predloženi protok pomaže uklanjanju odvojene prašine prema spremniku i smanjuje gubitak tlaka filtrirajućeg medija. Regeneracijom filtrirajućeg medija upravlja inteligentna upravljačka jedinica koja aktivira regeneraciju tek kada se povećava gubitak tlaka. Pri niskim gubicima tlaka, filterski uređaj se ne regenerira i na taj način štedi trošak komprimiranog zraka. Kako se gubici tlaka povećavaju, povećava se i intenzitet regeneracije pomoću impulsa komprimiranog zraka. Kao generalni ugovaratelj, naša partnerska tvrtka osigurala je izvršenje narudžbe.

Oprema za filtriranje za iscrpljivanje postrojenja za zavarivanje

Uređaj za usisavanje G&G Jet BAG je povoljan za operatera zbog niskih troškova mijenjanja filtracijskog medija i dugog vijeka trajanja filter filtera. Kao filtrirni medij koriste se ravna crijeva za filtriranje od netkanog materijala s površinskom masom od najmanje 500 g / m2. Kao proizvođač, jamčimo dug radni vijek filtrirnih medija od najmanje 22.000 radnih sati za primjenu iscrpljivanja postrojenja za zavarivanje. Kod iscrpljivanja u automobilskoj industriji pri zavarivanju limova za mast potrebno je uključiti stanicu za doziranje sorbenta prije filtriranja. Sorbenska stanica osigurava doziranje sorbenta CaOH2 u usisnu liniju ispred filtra. Ovaj sustav suši masti od prašine i povećava regenerativnu sposobnost filtera.

Korištenu filtracijsku opremu G&G Jet BAG 12-6-20-55 možete naći u našem katalogu ovdje.

Odsávání svařovacího kouře filtrace svařovny odsávání kouře

převoz filtru filtr ve svařovně

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.