Izvlačenje zavarivanja i brušenja

Referentna realizacija tehnologije iscrpljivanja postrojenja za zavarivanje i brušenje pomoću opreme za filtriranje G&G JFR naše proizvodnje. Kod primjene ispušnih postrojenja jamčimo dug vijek trajanja filtrirajućeg medija od najmanje 3 do 5 godina rada filtrirne opreme. Filter je opremljen inteligentnom regulacijom regeneracije koja štedi troškove komprimiranog zraka.

Važna referentna primjena je upotreba naše filtracijske opreme G&G JET BAG za primjenu usisa postrojenja za zavarivanje i brušenje. Filtarska jedinica opremljena je ravnim tekstilnim cijevima i automatski se regenerira komprimiranim zrakom. Dizajn filtra dizajniran je tako da ispušni zrak prolazi kroz filtrijsku kutiju prema dolje. Predloženi protok pomaže uklanjanju odvojene prašine prema spremniku i smanjuje gubitak tlaka filtrirajućeg medija. Regeneracijom filtrirajućeg medija upravlja inteligentna upravljačka jedinica koja aktivira regeneraciju tek kada se povećava gubitak tlaka. Pri niskim gubicima tlaka, filterski uređaj se ne regenerira i na taj način štedi trošak komprimiranog zraka. Kako se gubici tlaka povećavaju, povećava se i intenzitet regeneracije pomoću impulsa komprimiranog zraka.

Oprema za filtriranje postrojenja za zavarivanje i brušenje

G&G JFR uređaj za zavarivanje zavarivanja je prikladan za operatera zbog niskih troškova mijenjanja filtarskog medija i dugog vijeka trajanja filter filtera. Kao filtrirni medij koriste se ravna crijeva za filtriranje od netkanog materijala s površinskom masom od najmanje 500 g / m2. Kao proizvođač, jamčimo dug radni vijek filtrirnih medija od najmanje 22.000 radnih sati za primjenu iscrpljivanja postrojenja za zavarivanje. Kod iscrpljivanja u automobilskoj industriji pri zavarivanju limova za mast potrebno je uključiti stanicu za doziranje sorbenta prije filtriranja. Sorbenska stanica osigurava doziranje sorbenta CaOH2 u usisnu liniju ispred filtra. Ovaj sustav suši masti od prašine i povećava regenerativnu sposobnost filtera.

Korištenu filtracijsku opremu G&G JET BAG možete pronaći u našem katalogu ovdje.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.