Modernizacija aspiracije silosa

Partner: Modernizacija aspiracije silosa

Naša provedba ugovora "modernizacija aspiracije silosa" podijeljena je na sljedeća područja:

  • aspiracija gornjih prometnih pravaca u silosu kapaciteta 12.600 m3 / h
  • težnja donjih transportnih pravaca snagom od 11 000 m3 / h
  • aspiracija postrojenja za prethodnu obradu i postrojenja za obradu zrna 6.000 m3 / h

U modernizaciji aspiracije silosa, sve postojeće aspiracije (zračni kanali, ventilatori, centrifugalni separatori itd.) Demontirani su u cijelosti. Svaki krug bio je opremljen vlastitim G&G Jet BAG filterom s integriranim ventilatorom. Svi su filtri bili instalirani na 8. katu strojarnice.

Regeneracija filtarskog platna vrši se automatski protustrujnim komprimiranim zrakom. Svaki je filtar opremljen kontrolnom jedinicom i diferencijalnim filterom gubitka tlaka filtra, što daje impuls za regeneraciju kad se postigne zadani gubitak tlaka. Odlagalište otpada rješava se rotacijskim ulagačem i spaja na postojeće putove otpada.

Izvedba je također obuhvaćala opsežnu demontažu postojećih ciklonskih separatora, koji su postavljeni na čeličnu konstrukciju s vanjske strane silosa. Za demontažu korišteni su penjači uz pomoć autodizalice. Penjači su također demontirali dio krova zgrade, gdje je stvoren otvor za uklanjanje rastavljenih dijelova tehnologije i lansiranje novih filtarskih jedinica i ventilatora u strojarnicu. Čitav postupak demontaže i montaže tehnologije bio je tehnički vrlo zahtjevan za organizaciju montaže, što nam je osigurala partnerska tvrtka V-Dusting.

Korištene jedinice filtra tipa G&G Jet BAG

G&G Jet BAG filtarske jedinice su tekstilne filtar jedinice opremljene automatskom regeneracijom filtarskog medija pomoću protustrujnog komprimiranog zraka. Iz iskustva iz pojedinačnih primjena, vijek trajanja medija filtra doseže više od 20 000 radnih sati, bez potrebe za ručnim čišćenjem. Filterski mediji su ravni, glatki rukavi izrađeni od netkanog materijala s osnovnom težinom od 550 g / m2. Filterski medij ne sadrži nabore u kojima bi se slegla prašina. Istodobno je vrlo mehanički otporan na kidanje ili abraziju. Vrijednost zaostalog leta čestica prašine kreće se od 0,25 mg / m3 do 5 mg / m3, ovisno o izdvojenoj prašini. Uređaj za filtriranje opremljen je ili spremnikom za otpad zapremine 50 litara, ili odlagalištem otpada putem rotacijskog ulagača u BIG-BAG, ili dizajnom prema specifičnoj potražnji. Također proizvodimo G&G Jet BAG filtere u dizajnu za ekstrakciju eksplozivne prašine.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.