Oprema za ekstrakciju filtracije piljevine

Partner: Oprema za ekstrakciju filtracije piljevine

Važna referenca za iscrpljenost iz strojeva za obradu drva primjenom naše G&G Vibro VAC opreme za filtriranje.

Filter je opremljen automatskom regeneracijom filtrirajućeg medija pomoću pneumatskog vibro-slavina. Ventilator se nalazi na čistoj strani filtarskog uređaja, što omogućuje uporabu ventilatora visoke učinkovitosti. Riječ je o visokokvalitetnom proizvodu za vađenje i filtriranje piljevine.

Naša ponuda uključuje proizvodnju opreme za filtriranje za usisavanje i filtriranje piljevine. Uređaj za filtriranje je vakuum, opremljen visoko učinkovitim ventilatorom. Proizvodnja opreme za filtraciju: G&G filtration. Opću dostavu događaja osigurala je naša partnerska tvrtka GreMi KLIMA, s.r.o.

Filtrační zařízení pro filtraci pilin:

Korištena je G&G Vibro VAC oprema za filtriranje naše proizvodnje. Ovaj je uređaj za filtriranje zbog svog dizajna dizajniran za vađenje i filtraciju piljevine u drvnoj industriji. Uređaj za filtriranje opremljen je pneumatskim kontroliranim vibracijama. Zbog prirode ekstrahirane prašine nije bilo potrebno instalirati pneumatski sustav ispiranja crijeva za filtriranje komprimiranim zrakom. U ovom slučaju, regeneracija vibracija doprinosi značajnom uštedi troškova komprimiranog zraka u regeneraciji filtrirajućeg medija. Uređaj za filtriranje opremljen je okretnim dotokom za uklanjanje piljevine iz spremnika uređaja za filtriranje. Budući da vađenje piljevine pripada skupini eksplozivnih prašina, oprema za filtriranje opremljena je reljefnim membranama za puštanje vala pritiska u vanjsko okruženje.

Filtrační zařízení G&G VIBRO VAC odsávání pilin

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.