Prašina kamenoloma

Partner: Prašina kamenoloma

Značajna primjena filtarne opreme za uklanjanje prašine od kamenoloma. G&G Fan BAG filter opremljen je atmosferskom regeneracijom filtrirajućeg medija. Regeneraciju osigurava regeneracijski kamion i visokotlačni ventilator.

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET regeneraciju.

Atmosferski regenerirani filter za uklanjanje prašine iz kamenoloma

G&G Fan BAG filter je uređaj za filtriranje dizajniran za pražnjenje kamenoloma, postrojenja za pakiranje i radnje u kojima komprimirani zrak nije dostupan za regeneraciju. Filter je idealan za filtriranje suhe, ljepljive prašine. Obnavljanje filtrirajućeg medija osigurava se automatski kliznim nosačem koji se nalazi na čistoj strani filtra. Regeneracijska kolica osiguravaju čišćenje pojedinačnih redova filtarskih džepova smještenih jedan na drugi. Izvor zraka za regeneraciju je visokotlačni ventilator, koji se nalazi na stropu uređaja za filtriranje. Regeneracija se odvija na mreži tijekom rada. Kada se dostigne krajnji položaj, kamion nastavlja ciklus obnavljanja. Nakon isključivanja filtra dolazi do usporavanja regeneracije kada regeneraciona kolica završe dva ciklusa regeneracije i parkiraju se na parkiralištu izvan područja filtarskih elemenata.

Ravni džepovi filtera

Filtarski elementi su vodoravno smješteni ravni džepovi filtra koji su s prednje i stražnje strane pričvršćeni u kućište filtra. Opružna veza osigurava čvrsto povezivanje kad je montiran džep filtra. Filtarski uređaj za uklanjanje prašine iz kamenoloma opremljen je komorom za odvajanje koja osigurava ravnomjernu raspodjelu protoka unutar filtrirke jedinice i omjer 60/40%. 60% usisnog zraka dovodi se u kućište filtra na vrhu filtera, a 40% zraka na dnu filtera. Istodobno se u komori za prije odvajanja izravno odvajaju grube čestice, koje slobodno padaju u spremnik i ne dovode u dodir s elementima filtra. Prednost ravnih džepova filtra je sjajan omjer površine filtra vz. veličina filter filtra.

Pročitajte više o G&G Fan BAG ovdje. Aktivnosti u provedbi i montaži osigurala je tvrtka za provedbu V-dusting.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.