Proizvodnja silosa za piljevinu i drvene sječke

Partner: Proizvodnja silosa za piljevinu i drvene sječke

Referentna proizvodnja silosa za piljevinu i drvene sječke. Silos koji proizvodimo opremljen je sustavom za piljenje piljevine koristeći sustav za puštanje crva.

Za kompleksnu provedbu projekta prerade, transporta i skladištenja drvnog otpada, naša je tvrtka osigurala najvažnije komponente. Najvažniji dio projekta bila je proizvodnja silosa za skladištenje piljevine i drvne sječke. Također smo koristili transportni ventilator i ciklonski separator naše proizvodnje. U okviru kompleksnog projekta izvršeno je drobljenje otpadnog drva. Naknadni transport drvne sječke u silose, ugradnja kotla na biomasu i priključenje na sustav grijanja investitora. Sa pozicije generalnog izvođača, provedbu ugovora osigurala je partnerska tvrtka  GreMi KLIMA, s.r.o.

Silos za skladištenje piljevine i drvne sječke

Sila GKS silosi naše proizvodnje služe za skladištenje sitnog drvnog materijala kao što su piljevina, strugotine i drvna sječka. Najčešća primjena silosa je osiguravanje operativne opskrbe gorivom za kotlovnicu. Dulje osigurava nje opskrbe materijala za briketiranje ili kao otpremnik materijala za ekspediciju otpada. GKS-silosi opremljeni su pužastim sustavom za pražnjenje u donjem konusnom dijelu spremnika s zatvaračem pomoću rotacijske hranilice na izlazu materijala. Za punjenje silosa najčešće se koristi pneumatski transport materijala pomoću uređaja za filtriranje smještenog na stropu silosa. Za prijevoz drvne sječke moguće je koristiti ciklonski separator smješten na stropu silosa. GKS-silosi opremljeni su  membranama radi mogućnosti  skladištenja eksplozivne prašine, pristupnim ljestvama i cjevovodom (suhim).

Proizvodnja silosa se uvijek vrši po zadatku investitora. Ovisno o potrebama klijenta, opskrbljujemo silose čeličnom konstrukcijom s visinom podvožnje za kamion. Uobičajeno postavljanje na betonski temelj s pratećim putom materijala do kotlovnice, postrojenja za briketiranje ili za daljnju obradu.

Ostale reference

Prašina kamenoloma

Partner: Prašina kamenoloma

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET…

Filter dimnih plinova za energiju

Partner: Filter dimnih plinova za energiju

G&G Ceramic JET filter opremljen je keramičkim šipkama filtra s temperaturnom otporom od 1200 ° C. Izravno je dizajniran za…

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.