Težnja putovima transporta žita

Ovo je specifično rješenje za aspiraciju transportnih putova žitarica i krmnih smjesa pomoću filtara s lokalnim točkama. Jedinice filtra u vodoravnom dizajnu koriste se za uklanjanje prašine lančanih transportera - prevlakača. Filteri u vertikalnom dizajnu koriste se za odprašivanje dizala. Svi korišteni filtri bili su tipa G&G Local JET postavljeni izravno na usisane transportere.

Uređaj za filtriranje G&G Local JET je jedinica za filtriranje opremljena automatskom regeneracijom filtarskog medija od netkanog materijala pomoću protustrujnog komprimovanog vazduha. Životni vijek filtarskog medija preko 10.000 radnih sati, bez potrebe za ručnim čišćenjem. Filterski mediji su ravni, glatki rukavi izrađeni od netkanog tekstila osnovne mase 550 g / m2. Filterski medij ne sadrži nabore u kojima bi se prašina slegla i vrlo je mehanički otporan na kidanje ili abraziju. Vrijednost zaostalog leta čestica prašine na izduvnim plinovima kreće se u rasponu od 1 – 3 mg / m3. Izduvni ventilator može biti opremljen kružnim prigušivačem zvuka na izlazu kako bi se smanjilo opterećenje buke od uređaja za filtriranje. Pražnjenje se vraća natrag u put materijala.

Za aspiraciju je korišteno ukupno 13 G&G Lokal JET filtarskih jedinica. Bilo je 7 vodoravnih filtera za uklanjanje prašine iz redova prašine i 6 vertikalnih filtera za uklanjanje prašine iz dizala.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.