Usisavanje postrojenja za nanošenje praha

Partner: Usisavanje postrojenja za nanošenje praha

Ostvarili smo narudžbu za našeg partnera - tvrtku SURFIN Technology s.r.o. zamjena postojeće opreme za filtriranje za ekstrakciju postrojenja za praškasto presvlačenje novom opremom za filtriranje.

Koristili smo G&G Patro JET jedinicu filtra koju smo proizveli sa usisnim kapacitetom Q = 10.000 m3 / h. Uređaj za filtriranje opremljen je antistatičkim ulošcima za filtriranje, regeneriranim impulsima komprimiranog zraka. Centrifugalni ventilator smješten je u akustičnoj kutiji kako bi se osigurala niska razina buke. Ispuh filtriranog zraka vodi se natrag u prostor trgovine praškastih boja. Naša isporuka obuhvaćala je demontažu postojeće tehnologije filtriranja i ugradnju nove jedinice za filtriranje s priključkom na postojeće cjevovode. Implementaciju je osigurala naša partnerska tvrtka V-Dusting.

Opis filtra uloška

To je suhi, uložak-filter uređaj za frakcije prašine, opremljen automatskom regeneracijom filtarskog medija pomoću komprimiranog zraka. Regeneracija filtarskog medija odvija se ciklički u zadanim vremenskim intervalima s mogućnošću kontrole prema trenutnom gubitku tlaka. Snaga usisavanja određuje se pomoću korištenog ventilatora prema vrsti materijala i potrebnom opterećenju površine filtra. Opterećenje na površini filtra postavljeno je na najmanje 1,0 m3 / m2 / min za G&G Patro JET filter. Ventilator nije dio jedinice filtra. Proizvodimo opremu za filtriranje u dizajnu za postavljanje u vanjski okoliš, bez potrebe za krovom. Oprema za filtriranje postiže visoku učinkovitost filtracije – na 99,9%, tako da je moguće filtrirani zrak vratiti u proizvodnu halu. Odnos povratka zraka u prostor hale i vanjski okoliš određuje dizajner tehnologije prema karakteristikama izvađenog materijala i uvjetima zraka u proizvodnom pogonu.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.