Usisavanje prašine iz trgovine

Partner: Usisavanje prašine iz trgovine

Upute za upotrebu naše G&G JFR opreme za filtriranje za uklanjanje prašine i filtriranje mljevene prašine. Naše filtrirke jedinice postižu dug radni vijek filtarskog medija i niske troškove zamjene prilikom filtriranja abrazivne prašine.

Naša isporuka uključuje proizvodnju i isporuku G&G JET BAG opreme za filtriranje za usisavanje prašine iz postrojenja za mljevenje. Uređaj za filtriranje opremljen je automatskom regeneracijom filtrirajućeg medija komprimiranim zrakom. Medij za filtriranje je ravno netkano filtarsko crijevo. Ekstrakcija se osigurava visokotlačnim radijalnim ventilatorom visokog pritiska. Uređaj za usisavanje prašine G&G u postrojenjima za mljevenje osigurava kontinuirano djelovanje ekstrakcije i dug vijek filtra – najmanje 5 godina u radu u dvije smjene. Opskrbili smo opremu za filtriranje za našu partnersku tvrtku GreMi KLIMA, s.r.o..

Specifičnosti filter jedinice

G&G JFR filter jedinica opremljena je predodjeljujućom komorom za odvajanje abrazivne prašine, što osigurava odvajanje krupnije abrazivne prašine kako ne bi oštetili filterski medij. Regeneracijski sustav smješten je na vrhu uređaja za filtriranje tako da se ispušni kanal za filtriranje zraka može povezati na dnu kućišta filtra. Ovakav raspored regeneracijskog sustava pomaže u obnavljanju filtrirajućeg medija i na taj način filtrijska jedinica ima niži pad tlaka tijekom rada filtra. Regeneracija filtrirajuće jedinice opremljena je inteligentnom upravljačkom jedinicom koja reagira na količinu gubitka tlaka filtrirane jedinice. Ako je pad tlaka filtra nizak, regeneracija se isključuje. Kako se pad tlaka filtra povećava, intenzitet regeneracije komprimiranim zrakom raste. Filtarska jedinica isporučuje raspršivanje komprimiranog zraka za regeneraciju filtra u odnosu na uobičajene sustave za kontrolu regeneracije.

Usisavanje prašine iz stroja za usitnjavanje usisava i vrlo sitne čestice prašine i grubu abrazivnu prašinu, što uzrokuje abrazivno trošenje usisne linije. Ispušni cjevovodi u zavarenoj izvedbi s debelim zidovima upotrebljavani su za minimiziranje učinaka abrazivnog trošenja abrazivnom prašinom.

Korištenu filtracijsku opremu G&G JET BAG možete pronaći u našem katalogu ovdje.

Ostale reference

Prašina kamenoloma

Partner: Prašina kamenoloma

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET…

Filter dimnih plinova za energiju

Filter dimnih plinova za energiju – osnovni opis G&G Ceramic JET filter je uređaj za filtriranje dizajniran za pražnjenje dimnih…

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.