Usisavanje prašine u željeznim radovima

Partner: Usisavanje prašine u željeznim radovima

Jedan od najvažnijih referenca je primjena naših filtarskih uređaja za ispuhivanje prašine  u industriji čelika. Kao dio naše isporuke ugrađujemo 4 baterije za filtriranje ukupnog kapaciteta ispuhivanja od 450 000 m3 / h.

Naša isporuka uključuje proizvodnju i realizaciju filtarskih uređaja za ispuhivanje prašine  tipa G&G Jet BAG. Ovi filtri opremljeni su automatskom regeneracijom ravnih crijevnih filtra sa protu-strujanjem komprimiranog zraka. Naravno, postoji sustav OFF-LINE regeneracije koji omogućava visoku učinkovitost regeneracije filtarskog medija tijekom rada uklanjanja prašine. Uređaji za filtriranje podijeljeni su u dvije odvojene komore za filtriranje s mogućnošću OFF-LINE regeneracije tijekom rada uređaja za filtriranje. Ovaj sustav regeneracije vrlo je učinkovit uglavnom u kombinaciji s filtracijom prašine u željezarama, gdje je često potreban neprekidni rad tehnologije filtracije. Filtri su opremljeni grijanjem spremnika filtracijskog uređaja i toplinskom izolacijom.

Za iznošenje preostale prašine koriste se redler transporteri naše proizvodnje. Redler transporteri također su opremljeni sustavom grijanja za sprečavanje smrzavanja ostataka od prašine na transportnom putu tijekom neaktivnosti tehnologije filtriranja u zimskim mjesecima.

U pogledu protoka zraka unutar filtra i gubitaka tlaka u filtracijskom sustavu, koncept filtarske jedinice odabran je tako da prolazni zrak ulazi u filtarsku jedinicu sa vrha filtra i izlazi filtriran na dnu filtarskog uređaja. Protok unutar filtarskih komora je od vrha prema dnu, što značajno pomaže uklanjanju prašine u spremnik. Ovaj koncept smanjuje gubitak tlaka filtarskog medija.

Za našu tvrtku ovo je vrlo važna referenca za uklanjanje prašine, u pogledu veličine filtarskih  jedinica, tako i specifične izvedbe kako bi ispunili traženi zahtjevi cijelog projekta. Vrlo zahtjevnu instalaciju za nas osigurava naša partnerska tvrtka Midoriing, s.r.o. koja izvodi vrlo zahtjevne radove, od koordinacije zahtjevnih aktivnosti u ograničenom prostoru, rada na visinama i koordinaciju izgradnje.

Proizvodnju jedinica za filtraciju osigurava naša tvrtka za tvrtku Gremi Klima, s.r.o., koja je glavni dobavljač sustava za filtraciju.

Rabljena oprema za filtriranje G&G Jet BAG možete pronaći u našem katalogu ovdje.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.