Vađenje ugljične prašine

Partner: Vađenje ugljične prašine

Važna referenca je ispuhivanje ugljične prašine. Korišten je naš tekstilni uređaj za filtriranje s automatskom regeneracijom filtarskog medija komprimiranim zrakom u verziji za ispuhivanje eksplozivne prašine. Povrat filtarskog zraka natrag u radni prostor.

Naša narudžba uključivala proizvodnju i isporuku filtarskog uređaja za ispuhivanje prašine. Korišteni tip filtra G&G JET BAG. Uređaj za filtriranje dizajniran je za vanjsku instalaciju bez potrebe izrade nadstrešnice. Filtar je opremljen automatskom regeneracijom filtarskog medija pomoću pulsa komprimiranog zraka. Filtarski uređaj je opremljen lijevkom filtrata kolektora 50 litara. Filtarski uređaj je u izvedbi  za ispuhivanje eksplozivne prašine opremljen membranama za ublažavanje postavljenim tako da se tlačni val usmjerava prema gore. Ugradnju filtracijske jedinice osiguralo je naše odjeljenje za realizaciju G&G filtration CZ, s.r.o. u suradnji s partnerom V-Dusting, s.r.o..

Filtarski uredaj

Za ispuhivanje ugljične prašine izabrali smo tip filtracijskog uredaja G&G JFR. To je uređaj za filtriranje naše proizvodnje, opremljen ravnim tekstilnim crijevima s automatskom regeneracijom filtarskog medija komprimiranim zrakom. Automatska regeneracija opremljena je inteligentnom upravljačkom jedinicom koja osigurava rad regeneracije samo pri većoj vrijednosti gubitka tlaka filtarskog medija.

Regeneracijski sustav osigurava optimalnu potrošnju komprimiranog zraka na temelju onečišćenja filtra, što donosi značajne uštede troškova komprimiranog zraka. Za ispuhivanje eksplozivne prašine, uređaj za filtraciju opremljen je kućištem otpornim na tlak, antistatičkim filtarskim medijem, stezaljkama crijeva za filtriranje od nehrđajućeg čelika, membranama za ublažavanje i B-Flap u cjevovodu za usisavanje. Priključak cjevovoda između ventilatora i filarske jedinice izveden je u izvedbi otpornoj na tlak, kao i cjevovod između filtarske jedinice i povratnom zaklopkom B-Flap.

Jamčimo vijek trajanja filtarskog medija minimalno  3-5 godina rada uređaja za filtriranje. Vodimo pažnju da rad naše filtracijske tehnologije ne uzrokuje nepotrebne troškove za operatera čestom zamjenom filtarskog medija.

Rabljena oprema za filtriranje G&G JET BAG možete pronaći u našem katalogu ovdje.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.