Servis

Servisiranje opreme za filtriranje jednako nam je važno kao i prodaja ili ugradnja novih ispušnih sustava. Uslužnim djelatnostima pristupamo profesionalno – bavimo se i vođenjem evidencije povijesti servisa filtra i poboljšanjem ASF sustava – samodijagnostičkog sustava filtra koji automatski predviđa buduće kvarove stroja. Uslužne djelatnosti obavljamo za vlastite proizvode, ali također servisiramo i filtere drugih proizvođača kako bi klijent bio cjelovito zbrinut. Naš servisni odjel također osigurava zamjenu filtarskih medija za filtarske jedinice naše proizvodnje, kao i zamjenu filtara drugih proizvođača. Također pružamo usluge dinamičkog uravnoteženja ventilatora i mehaničkog popravka filtarskih jedinica.

Servis
Filtrirajte sustav samodijagnostike ASF
01

Filtrirajte sustav samodijagnostike ASF


Vodite li pogon za filtriranje o kojem ovisi vaša tehnologija proizvodnje? U slučaju kvara tehnologije filtracije, jeste li prisiljeni isključiti proizvodnu liniju? Je li vam čistoća radnog okruženja toliko važna da si ne možete priuštiti neplanirane prekide tehnologije filtracije? Za vas imamo idealan ASF samodijagnostički sustav filtra.
Zamjena filtarskog medija
02

Zamjena filtarskog medija


Naš servisni odjel osigurava zamjenu filtarskog medija na filtarskim jedinicama naše proizvodnje, ali i zamjenu filtara drugih proizvođača. Osnovne rezervne dijelove za G&G filtre držimo na zalihi, obično isporučujemo dijelove za servisiranje filtara drugih proizvođača u roku od jednog do dva tjedna. Sa varijantom ugovora o usluzi SERVIS 24, sav potreban materijal čuva se u našem skladištu ili u skladištu klijenta.
Mehanički popravci filtarskih jedinica
03

Mehanički popravci filtarskih jedinica


Naše servisno osoblje vrši mehaničke popravke filtracijskih sustava. Mehanička oštećenja nastaju uglavnom uslijed usisavanja abrazivne prašine i velikih brzina usisavanja.
Dinamično uravnoteženje ventilatora
04

Dinamično uravnoteženje ventilatora


Usredotočeni smo na ne demontažno uravnoteženje rotora ventilatora. Zavarivamo transportne ventilatore i ispušne radijalne ventilatore. Specijalizirani smo za uravnoteženje ventilatora u sustavima za filtriranje izravno kod klijenata, na nerazstavljeni način.
Cjenik usluga
05

Cjenik usluga


Cjenik osnovnih servisnih dijelova kao što su džepovi za filtere, vrećice za filtriranje, crijeva i ulošci za filtere, razdjelne čahure. Cjenik osnovnih operacija i satnica uslužnih tehničara. Primjer razvijenog plana usluga za operatore tehnologije filtracije.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog