Vaša proizvodnja i naš know-how

Poslovni model znanja namijenjen je uglavnom neevropskim partnerima, gdje je transport velikih filtera financijski nepovoljan. G&G dizajnira dizajn filtra za datu aplikaciju, isporučuje proizvodnu dokumentaciju za jedinicu filtra, isporučuje filtrirne uloške i sistem regeneracije. Proizvodnja kutije za filtre odvija se kod partnera u lokalnim uvjetima.

Vaša proizvodnja i naš know-how
Dajemo proizvodnu dokumentaciju
01

Dajemo proizvodnu dokumentaciju


Dostavit ćemo vam proizvodnu dokumentaciju za zadanu jedinicu filtra. Proizvodna dokumentacija sadrži montažne crteže, crteže dijelova, planove gorenja, planove savijanja. Obrađujemo dokumentaciju za crtanje na engleskom jeziku, u skladu sa evropskim standardima u metričkim mjerama. Proizvodna dokumentacija koristi se za izradu određenog modela jedinice filtra, koji će se koristiti za unaprijed određenu upotrebu i određene parametre. G&G filtracija odgovorna je za dizajn jedinice za filtriranje. Proizvođač - partner odgovoran je za kvalitetu obrade.
Mi isporučujemo glavne komponente za filtere
02

Mi isporučujemo osnovne komponente


Mi ćemo vas opskrbiti ključnim komponentama filtra, kao što su kavezi za filtre, medij za filtriranje i sistem za regeneraciju i kontrolna jedinica za regeneraciju sa unaprijed zadanim ciklusom. Ove komponente su specifične, masovno se proizvode na liniji i ne vrijedi ih proizvoditi u lokalnim uvjetima. Komponente filtarskih jedinica isporučujemo na palete tretirane u skladu sa ISPM 15. Za međunarodni transport, komponente se isporučuju u zatvorenom spremniku. Specijalizirani smo za isporuku komponenata za tekstilne filtere i isporuku komponenata za visokotemperaturne keramičke filtere.
Dostavljamo dokumentaciju o proizvodu
03

Dostavljamo dokumentaciju o proizvodu


Dostavit ćemo vam tehničku dokumentaciju za zadanu jedinicu filtra pripremljenu na engleskom jeziku. Tehnička dokumentacija sadrži priručnik za filtarsku jedinicu, upute za njezinu upotrebu, tehničke parametre i informacije, sigurnosne informacije, osnovne informacije o ugradnji i puštanju u rad, upute za rad i održavanje filtarske jedinice. Dostavit ćemo vam obrazac za izjavu o sukladnosti proizvoda - u skladu sa evropskim standardima. Upute proizvođač mora izmijeniti u skladu s lokalnim standardima koji vrijede na mjestu proizvodnje i ugradnje.
Filtere proizvodite u svojoj proizvodnoj hali
04

Proizvodite u svojoj proizvodnoj hali


Proizvodnja jedinice za filtriranje odvija se u vašoj proizvodnoj hali. Za proizvodnju bilo koje opreme za filtriranje potrebna je oprema namještene radionice za obradu metala, koja ima najmanje laser za izgaranje lima, prešu, radna mjesta za zavarivanje, lakirnicu i prostor za montažu. U lokalnim uvjetima proizvest ćete 70% jedinice filtra. Izradit ćete kućište filtra, lijevak i čeličnu konstrukciju. Preostalih 30% kao sistem za regeneraciju, kontrolna jedinica za regeneraciju, kavezi za filtriranje i medij za filtriranje dobiva se pomoću G&G filtracije.
Puštanje u rad tehnologije
05

Puštanje u rad tehnologije


Naučit ćemo vas kako pustiti tehnologiju u rad. Bilo na mreži ili u prisustvu našeg tehničara prilikom pokretanja tehnologije. Puštanje u rad tehnologije je skup specifičnih zadataka koje treba izvršiti i provjeriti da li je sigurno puštanje u rad tehnologije za odsisavanje i filtriranje zraka. Sastoji se od pojedinačnih i sveobuhvatnih ispitivanja svih funkcionalnih dijelova sistema filtracije. Od početka preporučujemo puštanje tehnologije u rad uz našu pomoć, nakon obuke sa vlastitim tehničarima.
Hajde da radimo zajedno
06

Hajde da radimo zajedno


Znate lokalne prilike i tržište i znate kako se proizvodi. Razumijemo sisteme filtracije i konstrukciju filtracijskih jedinica. Zajedno možemo biti jaki! Ako vam je saradnja zanimljiva,kontaktiraj nas.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog