Zastupamo isključivo

Stekli smo ekskluzivno zastupanje glavnih kompanija. Proizvode naših partnera koristimo u proizvodnji vlastitih proizvoda, ali ih istovremeno nudimo odvojeno na prodaju našim kupcima.

Zastupamo isključivo
Filtracija dimnih plinova kotlova na biomasu
01

Tenmat Ltd.


Tenmat Ltd. je proizvođač naprednih visokotemperaturnih materijala sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Dobili smo ekskluzivnu zastupljenost za prodaju keramičkih filtarskih cijevi za filtriranje vrućih dimnih plinova do 1000 ° C. Naša kompanija ima ekskluzivno predstavništvo za: Češku, Slovačku, Mađarsku, Bugarsku, Rumuniju, Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Ukrajinu, Rusiju i Kazahstan.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Prašina kamenoloma

Korištenje uređaja za filtriranje idealno je za primjenu s ljepljivom prašinom i tamo gdje komprimirani zrak nije dostupan za JET…

Filter dimnih plinova za energiju

Filter dimnih plinova za energiju – osnovni opis G&G Ceramic JET filter je uređaj za filtriranje dizajniran za pražnjenje dimnih…

Mi smo G&G filtracija

G&G se zabývá vývojem a výrobou produktů z oblasti průmyslového odsávání a filtrace vzduchu. G&G společně založili Ing. Radek Veselý a Ing. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog